Arkivering af en klasse
Ved skoleårets afslutning, eller når en klasse ikke længere er nødvendig, kan du arkivere den. Arkivering skjuler klassen uden at miste noget.
Arkivering
- Åbn Konfigurer klasse → Klasseindstillinger
- Rul ned til den røde sektion Arkivér klasse nederst
- Klik på Arkivér klasse og bekræft

Hvad der sker:
- Klassen forsvinder fra dit dashboard
- Alle elever, fremskridt, aktivitet og indstillinger bevares
- Elever kan ikke længere logge ind på den klasse, medmindre de også er i en af dine aktive klasser
Delt konfiguration
Hvis andre klasser bruger denne klasses belønninger, advarsler, kræfter, shop-genstande eller mysterie-begivenheder, viser ClassMana dem, før du arkiverer. Den konfiguration kopieres til de klasser, så de fortsat fungerer uafhængigt.
Gendannelse af en arkiveret klasse
- Klik på din avatar øverst til højre, og åbn Mine klasser
- Rul ned til Arkiverede klasser
- Klik på Gendan
Klassen vender tilbage til dit dashboard præcis, som du forlod den.
Permanent sletning
I den samme liste over Arkiverede klasser ødelægger Slet permanent klassen og alt i den: elever, deres fremskridt, aktivitetsloggen, belønninger, kræfter og shop-genstande. Klasser, der brugte denne klasses konfiguration, vises først og får deres egen kopi af den.
Dette kan ikke fortrydes
Der er ingen måde at gendanne en permanent slettet klasse på. Arkivér i stedet, medmindre du er sikker, eller medmindre privatlivsregler kræver, at dataene fjernes.
Næste skridt
- Klasseindstillinger - Forbered en klasse til det nye skoleår i stedet for at arkivere den
- Opret en klasse - Start på en frisk med en ny klasse
